Arcelor Mittal a anuntat ca Strategic Steel Stichting, fundatia olandeza care controleaza actiunile Dofasco - divizia canadiana a gigantului siderurgic -, s-a pronuntat impotriva lichidarii institutiei, impiedicand astfel vanzarea Dofasco, transmite
Arcelor Mittal a anuntat ca Strategic Steel Stichting, fundatia olandeza care controleaza actiunile Dofasco - divizia canadiana a gigantului siderurgic -, s-a pronuntat impotriva lichidarii institutiei, impiedicand astfel vanzarea Dofasco, transmite Reuters. Arcelor a achizitionat Dofasco inainte de a fuziona cu Mittal, ca masura de protectie fata de preluare, si a transferat actiunile Dofasco unei fundatii inregistrate in Olanda. Ulterior, o conditie impusa de autoritatile de reglementare din Statele Unite pentru a aproba tranzactia dintre Arcelor si Mittal a fost vanzarea Dofasco. In cazul in care aceasta tranzactie nu se va realiza, grupul Arcelor Mittal va fi obligat sa renunte la centrul de productie Sparrows Point sau la unitatea Weirton, din SUA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.