Fostul ministru al justitiei Rodica Stanoiu a declarat ca dosarul de informator de la CNSAS i-a fost fabricat. Senatorul a mai spus ca notele informative din dosar nu ii apartin, precizand ca si-a schimbat scrisul in urma unei operatii la coloana ve
Fostul ministru al justitiei Rodica Stanoiu a declarat ca dosarul de informator de la CNSAS i-a fost fabricat. Senatorul a mai spus ca notele informative din dosar nu ii apartin, precizand ca si-a schimbat scrisul in urma unei operatii la coloana vertebrala.

Fostul ministru al justitiei, senatorul Rodica Stanoiu, a declarat ca o persoana care este si acum implicata in viata publica a avertizat-o, cand era ministru, ca dosarul ei de la Securitate a fost modificat. Stanoiu a precizat, la Antena 3, ca acest avertisment l-a primit dupa ce pornise campania impotriva ei si ca aceeasi persoana i-a spus ca a refuzat sa participe la modificarea dosarului lui Corneliu Vadim Tudor. Ea a spus ca dosarul „Sanda“, care exista la CNSAS, este unul de urmarire si contine 1600 de pagini, care cuprind perioada 1978-1982.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.