Vara viitoare, grupul britanic va sustine 40 de concerte pe stadioane din Europa si Statele Unite. Intre 11 iunie (Helsinki) si 14 iulie (Roma), Phil Collins, Mike Rutherford si Tony Banks vor avea o prima serie de 20 de spectacole in mai mul

Vara viitoare, grupul britanic va sustine 40 de concerte pe stadioane din Europa si Statele Unite.

Intre 11 iunie (Helsinki) si 14 iulie (Roma), Phil Collins, Mike Rutherford si Tony Banks vor avea o prima serie de 20 de spectacole in mai multe orase europene, dupa care va urma o alta, tot de 20 de concerte pe continentul nord- american. Daca datele turneului din SUA sunt in curs de definitivare, cele din Europa au fost deja stabilite. Astfel, tarile in care va canta Genesis sunt occidentale a€” Finlanda, Danemarca, Germania, Elvetia, Austria, Franta, Olanda, Monaco, Italia, Marea Britanie, dar si estice: Ungaria (Budapesta, 20 iunie a€” Stadion Puskas Ferenc) si Polonia (Katowice, 21 iunie a€” Stadion Slaski)

REEDITARE. Cu prilejul turneului, 14 dintre albumele de studio ale grupului vor fi reeditate (de EMI) ca discuri duble: SACD (Super Audio Compact Disc) si DVD, iar trio-ul ""de baza"" (Collins- Rutherford-Banks) va fi completat de doi vechi colaboratori, Chester Thomson a€” tobe a€” si Daryl Steurmer a€” chitara. Initial, reformarea Genesis trebuia sa fie completa si sa-i includa pe Peter Gabriel si Steve Hackett, dar Gabriel a refuzat politicos (""nu exclud posibilitatea de a canta candva cu fostii mei colegi, dar acum nu e momentul, sunt extrem de ocupat cu propria cariera""), iar Hackett nu a dat nici o explicatie. La anuntul turneului, Collins a tinut sa spuna ca reformarea grupului ""nu are motivatii financiare"".

TOTUL REMASTERIZAT
Colectie de 3 CD-uri


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.