Gelu Voican Voiculescu (foto) a fost mandatat de Consiliul Director al Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului pentru a conduce temporar organizatia, dupa ce presedintele Florentin Scaletchi a fost arestat preventiv in data de 2 noiembrie 20

Gelu Voican Voiculescu (foto) a fost mandatat de Consiliul Director al Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului pentru a conduce temporar organizatia, dupa ce presedintele Florentin Scaletchi a fost arestat preventiv in data de 2 noiembrie 2006 si se afla in imposibilitate de a-si exercita functia.

Gelu Voican Voiculescu era oricum implicat in activitatea OADO, el fiind comisar al organizatiei.
Scaletchi a fost arestat pentru trafic de influenta si luare de mita. Totodata, Consiliul director al OADO l-a desemnat pe Stefan Mitroi - redactor-sef al revistei Monitorul Drepturilor Omului - pentru a indeplini prin cumul si functia de responsabil cu relatiile publice si purtator de cuvant al OADO in raporturile cu mass-media.

Gelu Voican Voiculescu a fost mandatat de Consiliul Director al OADO pentru a conduce temporar organizatia, dupa ce presedintele Florentin Scaletchi a fost arestat preventiv in data de 2 noiembrie 2006 si se afla in imposibilitate de a-si exercita functia. „Avand in vedere aceasta situatie, membrii Consiliului Director si invitatii au supus dezbaterii propuneri si sugestii pentru con tinuarea activitatii Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului in noile conditii“, transmite A.M.Press.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.