Politia Militara primeste o donatie de opt autovehicule blindate Humvee de la guvernul american.

Generalul-maior dr. Teodor Frunzeti si contraamiralul de flotila Dorin Danila au fost investiti ieri in functia de sefi ai Statului Major
Politia Militara primeste o donatie de opt autovehicule blindate Humvee de la guvernul american.

Generalul-maior dr. Teodor Frunzeti si contraamiralul de flotila Dorin Danila au fost investiti ieri in functia de sefi ai Statului Major al Fortelor Terestre, respectiv Navale. Teodor Frunzeti a preluat comanda de la generalul-locotenent dr. Sorin Ioan, numit in functia de loctiitor al sefului Statului Major General. O data cu noua conducere, Batalionul 265 Politie Militara din cadrul Fortelor Terestre va primi in dotare opt Humvee-uri, donate de guvernul Statelor Unite ale Americii.

Autovehiculele sint complet blindate cu placi de otel, iar geamurile, cu o grosime de aproximativ 10 centimetri, sint capabile sa reziste armamentului de calibru mic. Noul sef al Statului Major al Fortelor Navale este contraamiralul de flotila Dorin Danila, numit prin ordin al ministrului Apararii pe 3 noiembrie, pe functia detinuta pina acum de catre amiralul Gheorghe Marin, numit acum doua luni la conducerea Statului Major General.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.