Amendamentul din Regulamentul de Ordine Interioara care stipuleaza ca jucatorii vor incasa prime intregi doar daca sunt pe prima treapta a podiumului suscita inca numeroase discutii. Chiar daca dupa succesul de la Galati s-au trezit pusi in fata fapt

Amendamentul din Regulamentul de Ordine Interioara care stipuleaza ca jucatorii vor incasa prime intregi doar daca sunt pe prima treapta a podiumului suscita inca numeroase discutii. Chiar daca dupa succesul de la Galati s-au trezit pusi in fata faptului implinit, ei neavand cunostinta despre aceasta prevedere, si au fost nevoiti sa se multumeasca cu doar 50% din drepturile care li se cuveneau, fotbalistii lui Razvan Lucescu asteapta ca situatia sa se rezolve in cele din urma.

POZITIE. Ionut Rada este increzator in acest sens. ""Cu siguranta se va ajunge la o intelegere. Important este sa castigam, si cred ca se vor rezolva si problemele financiare"", a spus ieri ex-bancarul. Rada a facut apoi o remarca surprinzatoare, in conditiile in care, cu cateva zile in urma, jucatorii rapidisti au contestat, laolalta, modul de premiere stabilit de conducerea clubului. ""Poate era nevoie de o presiune in plus pentru a ne reveni"", a afirmat fundasul, tinandu-i astfel isonul lui George Copos. Patronul declarase ca ""eu nu premiez decat performanta, iar jucatorii trebuie motivati, felul in care am hotarat sa le dam primele nefiind altceva decat un act stimulativ"".

11/10/2006Altfel, Costin Lazar a precizat ca il incearca un sentiment ciudat inaintea meciului cu Unirea Urziceni, de sambata, din cadrul etapei a 15-a a campionatului, cand va juca impotriva lui Dan Petrescu, fostul sau antrenor de la Sportul Studentesc: ""Dan Petrescu m-a ajutat foarte mult in cariera si m-a propulsat la echipa nationala. Mi-e greu sa evoluez impotriva lui, e chiar straniu, dar pentru 90 de minute vom fi adversari si voi da totul in teren pentru ca echipa mea sa castige"". Fostul mijlocas al gruparii din Regie nu si-a pierdut total increderea in privinta luptei pentru titlu, desi Dinamo are in momentul de fata 13 puncte avans fata de Rapid. ""Orice echipa are si caderi de forma, de accea cred ca titlul nu este deja acontat. Campionatul este lung, inca se mai joaca si se pot intampla multe lucruri"", a spus Lazar.

SUNT FANII OTELULUI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.