Cantaret de folk
Varsta: 52 de ani Nicu Alifantis si formatia Zan incep de astazi stagiunea de concerte ""Cinci saptamani in balon"", care se va desfasura in zece teatre din Bucuresti. Concertele marcheaza implinirea a 10 ani de colaborare
Cantaret de folk
Varsta: 52 de ani Nicu Alifantis si formatia Zan incep de astazi stagiunea de concerte ""Cinci saptamani in balon"", care se va desfasura in zece teatre din Bucuresti. Concertele marcheaza implinirea a 10 ani de colaborare intre muzicieni. Demararea proiectului se va face intr-un mod original. Artistii se vor ridica cu un balon deasupra Capitalei si vor zbura de la Piata Presei Libere pana aproape de locul unde va avea loc primul concert, Studioul de Teatru Casandra. La sfarsitul ultimului spectacol, care va avea loc la 26 februarie, la TNB, muzicienii vor parasi locul concertului tot cu balonul. La fiecare concert va exista cate un invitat-surpriza. Pentru initiativa acestei inedite microstagiuni aniversare, Jurnalul National il declara pe Nicu Alifantis ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.