Partidul Conservator din Marea Britanie doreste sa stabileasca un prag al numarului de imigranti, daca va ajunge la guvernare, pentru a reduce drastic numarul muncitorilor necalificati. Potrivit strategiei date publicitatii miercuri, limita anuala a
Partidul Conservator din Marea Britanie doreste sa stabileasca un prag al numarului de imigranti, daca va ajunge la guvernare, pentru a reduce drastic numarul muncitorilor necalificati. Potrivit strategiei date publicitatii miercuri, limita anuala a numarului de imigranti trebuie stabilita in functie de beneficiile economice directe pe care le-ar putea avea tara. Pentru prima oara se vorbeste despre evaluarea capacitatii serviciilor publice si a infrastructurii de a face fata provocarii, ca si despre impactul asupra mediului pe care l-ar avea cresterea rapida a populatiei.

Controale la imbarcarea in avion

Conservatorii propun crearea unei forte unice de frontiera, o combinatie intre serviciul de imigratie, politie si vama si reintroducerea controalelor la imbarcarea in avion, desfiintate de Partidul Laburist in urma cu zece ani. Noua politica urmareste atenuarea imaginii de partid agresiv anti-migratie, imagine pe care conservatorii si-au creat-o in ultimele doua campanii electorale. Strategia nu se refera la solicitantii de azil si nici la cei care vin in Marea Britanie pentru reintregirea familiei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.