Fetita lui Adrian Mutu, Adriana, va fi crestinata duminica, la Florenta, la cateva zile dupa implinirea varstei de 5 luni. Micuta va fi imbracata intr-o rochie Armani si va purta cercei cu diamante. Spre deosebire de nunta, unde Adrian Mutu si s

Fetita lui Adrian Mutu, Adriana, va fi crestinata duminica, la Florenta, la cateva zile dupa implinirea varstei de 5 luni. Micuta va fi imbracata intr-o rochie Armani si va purta cercei cu diamante.

Spre deosebire de nunta, unde Adrian Mutu si sotia sa, Consuelo, au avut 400 de invitati, iar cheltuielile s-au ridicat la aproximativ 300.000 de euro, acum petrecerea va fi una mai restransa, cu familia si prietenii apropiati ai fotbalistului si ai nasilor, Mihaela si Nicu Gheara. Desi initial au vrut sa organizeze botezul in Republica Dominicana, apoi in Insulele Baleare, programul incarcat al jucatorului Fiorentinei a schimbat toate planurile. Locatia aleasa este un restaurant de lux din Florenta, iar invitatii nu vor fi mai multi de 30.

INVITATI. Astfel, Adriana Mutu va fi crestinata in capitala Toscanei, orasul unde familia Mutu s-a acomodat deja in noul apartament cumparat de Adi in urma cu doua luni si decorat de Consuelo in totalitate. Si chiar daca nu va fi o ceremonie fastuoasa, nu lipsesc, totusi, apropiatii din lumea modei si muzicii romanesti, Catalin Botezatu, Mihai Albu, Zina Dumitrescu, Marcel Pavel, Lavinia ex-Spicy, Andreea Banica, Romica Tociu. Sportul e reprezentat de fostul jucator Nae Manea, acum director sportiv la Forex Brasov, si de fostul luptator de K1 Ionut Iftimoaie.

CADOURI. Designerul Mihai Albu a creat special pentru Adriana o pereche de pantofi albi, cu pietre pretioase, asemanatori condurilor din povesti. Marcel Pavel, care va canta la petrecere, i-a cumparat fetitei o cruciulita din aur si platina, cu briliante, si o pereche de cercei, tot din aur. Acestor cadouri scumpe li se vor alatura cele ale nasilor, care cuprind o multime de hainute, cumparate din Spania, Elvetia si Italia, si un set de bijuterii impresionat, din aur si diamante. Pentru botez, Mihaela Gheara a ales s-o imbrace pe micuta sa fina intr-o rochita Armani.

IN CASA NOUA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.