L-am descoperit, zilele trecute, in apropierea statiei de metrou Piata Victoriei. M-a atras din prima clipa, si nu neaparat din cauza contextului care il favorizeaza, ci fiindca se simte ca acolo infloreste un gand frumos: acela de a darui si altora
L-am descoperit, zilele trecute, in apropierea statiei de metrou Piata Victoriei. M-a atras din prima clipa, si nu neaparat din cauza contextului care il favorizeaza, ci fiindca se simte ca acolo infloreste un gand frumos: acela de a darui si altora placerea intalnirii cu universul fascinant al bijuteriilor, oferindu-le un obiect, un produs artistic ce le-ar putea umple un gol launtric, le-ar aduce un plus de bucurie. Intuitia nu ma inselase. Bunul gust, eleganta si rafinamentul sunt atributele magazinului din strada Nicolae Titulescu nr. 3, "Mon bijou", caruia i-am trecut pragul din curiozitate feminina.
In paleta ofertelor domina argintul, pe care l-a preferat patroana casei, o distinsa doamna, nascuta parca sa traiasca printre bijuterii, sa le dea viata, privindu-le, atingan-du-le cu acea bucurie speciala pe care o resimti in fata unei livezi de meri infloriti.
Ii spunem "patroana" pentru ca nu-si doreste publicitate in jurul numelui sau. Important este faptul ca, in urma cu cinci luni, cand "Mon bijou" isi facea intrarea pe piata, a simtit cat de necesar ii era acest lucru pentru propriul suflet. "Fara pasiune, nimic nu iese cum ti-ai dori", marturiseste doamna al carei vis, in sfarsit, s-a implinit.
"Mi-au placut intotdeauna bijuteriile si magazinul s-a nascut tocmai din dorinta de a-mi aduce in propria viata un fragment din acest vis". Oricat de dificil a fost drumul pana aici - gasirea unui spatiu adecvat, convenabil in ce priveste pretul de inchiriere, procurarea bijuteriilor (direct de la producator - din Italia, Thailanda, Turcia, n.r), a meritat.
Coliere, brose, bratari, butoni de camasa, pandantive, cercei, inele - in set - din argint cu ametist, chihlimbar, coral, turcoaz, onix, marcasite, toate te intampina intr-un inspirat aranjament de toamna, printre ruginiul frunzelor carora le vom duce, in curand, dorul.
Nu lipsesc gablonzurile spectaculoase, prin forma, conceptie, material. Preturile podoabelor din argint sunt intre 75.000 si 3 milioane lei vechi. Pare surprinzator, dar magazinul este plin de cumparatori. "Avem clienti fideli, printre care si VIP-uri - Anastasia Lazariuc, Liana Stanciu ( B1TV), Stefan Banica Jr., sunt numai cativa dintre cei care prefera sa cumpere de la noi", adauga Dana Ciulei, angajata magazinului si prietena cu patroana de multi ani.
In fond, "Mon bijou" exista si s-a impus, inca de la inceput, pentru ca "echipa" care l-a creat si il ajuta sa mearga mai departe - patroana, o adevarata artista, cu studii economice, Adrian Laie, designer, si administratorul firmei, Liana Multhaler, asociat si, bineinteles, Dana - a fost si este motivata, in primul rand, de pasiunea pentru arta bijuteriilor. Abia dupa aceea apar si rezultatele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.