Cantareata americana Britney Spears a cerut divortul de sotul ei, dansatorul si cantaretul aspirant Kevin Federline, la mai putin de doua luni de la nasterea celui de-al doilea copil al lor. In cererea depusa la un tribunal din Los Angeles, starul mu
Cantareata americana Britney Spears a cerut divortul de sotul ei, dansatorul si cantaretul aspirant Kevin Federline, la mai putin de doua luni de la nasterea celui de-al doilea copil al lor. In cererea depusa la un tribunal din Los Angeles, starul muzicii pop a motivat divortul prin "diferente ireconciliabile" si a cerut custodia celor doi copii ai cuplului, relateaza AFP, citata de Mediafax. Sean Preston s-a nascut in septembrie 2005, iar fratele sau, Jayden James, un an mai tarziu.
Britney Spears, in varsta de 24 de ani, si Kevin Federline, fost dansator si cantaret de rap aspirant, in varsta de 28 de ani, s-au casatorit in septembrie 2004. Relatia lor a fost foarte mediatizata de la inceput, cuplul fiind una dintre tintele preferate ale paparazzi-lor. Povestea lor de dragoste a facut, de altfel, subiectul unei emisiuni de televiziune de tip reality show in primavara anului 2005.
In iunie, in timpul unui interviu, cantareata i-a implorat pe paparazzi sa ii lase familia in pace. Presa de specialitate specula de mai multe luni un eventual divort, punand sub semnul intrebarii soliditatea mariajului starului. De asemenea, calitatile de mama ale lui Britney au fost puse la indoiala, mai ales dupa ce au aparut in presa fotografii cu cantareata la volanul masinii, tinandu-si primul fiu pe genunchi, lucru interzis de lege.
In ciuda acestor lucruri, Britney a negat cu vehementa faptul ca ar avea probleme cu sotul ei, care a declarat de cateva ori ca nu este usor sa traiesti cu un simbol al culturii pop.
La inceputul anului 2004, Britney Spears, in culmea gloriei, s-a casatorit pe neasteptate cu un prieten din copilarie, la Las Vegas. Mariajul a fost anulat dupa 50 de ore. Spears si Federline s-au intalnit intr-o discoteca si s-au casatorit trei luni mai tarziu. Kevin mai are doi copii dintr-o relatie anterioara.
Britney Spears si Kevin Federline sunt ultimii dintr-o serie de victime presupuse a suferi de "blestemul reality show-urilor", unde cupluri celebre se despart rapid dupa ce si-au expus viata personala pe micul ecran. Alaturi de ei se numara actrita Carmen Electra si rocker-ul Dave Navarro, starleta Jessica Simpson si cantaretul Nick Lachey, Whitney Houston si rapper-ul Bobby Brown, rocker-ul Travis Barker si Shanna Moakler, care si-au anuntat divortul in ultimele luni. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.