Discounterul german Plus a inaugurat, ieri, la Iasi, cel de-al 28-lea magazin de pe piata locala. Cea mai noua unitate a lantului nemtesc a fost deschisa in urma unei investitii totale de 1,5 mil. euro. Cu o suprafata de aproximativ 1.300 mp, dintre
Discounterul german Plus a inaugurat, ieri, la Iasi, cel de-al 28-lea magazin de pe piata locala. Cea mai noua unitate a lantului nemtesc a fost deschisa in urma unei investitii totale de 1,5 mil. euro. Cu o suprafata de aproximativ 1.300 mp, dintre care 1.000 mp suprafata de vanzare, noua unitate este o constructie de tip "freestander" si dispune de 125 de locuri de parcare.
Plus, a carui strategie consta in calitate superioara la preturi permanent scazute, ofera clientilor peste 1.200 de produse, dintre care o gama proprie, la care se adauga alte 26 destinate diabeticilor, constand in branduri germane si autohtone precum: Santos, Göber, Pea, Frankonia si Rauch. Aprovizionarea unitatii din Iasi se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti.
Compania vizeaza deschiderea altor 8 magazine pana la sfarsitul anului, "continuand astfel strategia noastra de expansiune la nivel national", a declarat directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.
Prezenta retelei Plus la Iasi se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori. Brand prezent pe piata nemteasca de peste 30 de ani, Plus activeaza in 9 tari europene, unde este prezent cu peste 4.100 de magazine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.