Victor Piturca nu se dezminte nici in preajma partidelor amicale, gasind in continuare nod in papura jucatorilor pe care nu-i suporta. In preajma meciului cu Spania (15 noiembrie, la Cadiz), victima este din nou George Ogararu, fundasului lui Ajax re
Victor Piturca nu se dezminte nici in preajma partidelor amicale, gasind in continuare nod in papura jucatorilor pe care nu-i suporta. In preajma meciului cu Spania (15 noiembrie, la Cadiz), victima este din nou George Ogararu, fundasului lui Ajax reprosindu-i-se ca nu a fost titular in meciul cu Heracles (3-0). Selectionerul uita insa deliberat ca romanul a fost introdus in joc in minutul 55 si a fost autorul unei pase de gol, asa cum trece cu vederea peste faptul Gabriel Tamas a fost introdus abia in prelungirile partidei Real Madrid - Celta Vigo (1-2), iar Laurentiu Rosu, unul dintre protejatii lui Piturca, a prins doar ultimele 23 de minute ale jocului Recreativo - Gimnastic (2-1). Atit Rosu, cit si Tamas au fost pastrati in lotul pentru Spania, pe cind Ogararu a fost din nou exclus din lot, desi Ajax este o echipa mai puternica decit Huelva sau Vigo. Piturca a renuntat si la Codrea, care a revenit cu gol pentru Siena, dupa o accidentare de o luna, iar duminica, impotriva Parmei (2-2), a jucat din minutul 21. Jucatorii ramasi pentru a face deplasarea la Cadiz sint: Chivu, Tamas, Rat, Fl. Petre, Cocis, Rosu, D. Niculae, Marica si Mutu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.