Traiti o viata digitala plina de stil si simplitate - de cinci ori mai rapid. Avand o amprenta de numai 16,5 cm2 si inaltime de doar 5 cm, Mac mini va permite sa va distrati mai mult cu muzica, pozele si filmele dvs., mai rapid si mai usor. Bucurati-
Traiti o viata digitala plina de stil si simplitate - de cinci ori mai rapid. Avand o amprenta de numai 16,5 cm2 si inaltime de doar 5 cm, Mac mini va permite sa va distrati mai mult cu muzica, pozele si filmele dvs., mai rapid si mai usor. Bucurati-va de ele de aproape sau de la distanta, utilizand telecomanda inclusa Apple Remote. Mac mini este cea mai accesibila modalitate de a va bucura de Intel Core, iLife '06 si Front Row. In interiorul micutei carcase din aluminiu anodizat de numai 5 cm inaltime si amprenta de 16,5 cm patrati, Mac mini gazduieste acel rapid procesor Intel Core, un hard disc de 60 sau 80GB, o unitate optica slot-loading Combo sau SuperDrive, precum si comunicatii wireless integrate.
Mac mini va ofera, de asemenea, capacitati de evolutie, cu mai multe optiuni de expansiune decat modelele precedente. Conectati dispozitive digitale, precum camere foto, iPod, imprimante, camere video sau tastaturi la Mac mini prin USB 2.0 sau FireWire. Partajati fisiere in retea cu viteza uimitoare prin conectorul integrat Ethernet 10/100/1000 BASE-T. Bucurati-va de sunet de inalta calitate pe aproape orice sistem de difuzoare cu iesirea dubla audio analogic/digital. Inregistrati din surse digitale si analogice prin portul line-in. Mac mini va ofera capacitatile integrate pentru a va bucura de un stil de viata digital.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.