Departamentul de PR al agentiei GMP a primit luni, la Gala Saptamanii PR-ului Romanesc, premiul de "Agentia Anului". Totodata, Ioana Manoiu, director al departamentului PR GMP, a castigat, alaturi de echipa sa "de fete", un premiu special, decernat d
Departamentul de PR al agentiei GMP a primit luni, la Gala Saptamanii PR-ului Romanesc, premiul de "Agentia Anului". Totodata, Ioana Manoiu, director al departamentului PR GMP, a castigat, alaturi de echipa sa "de fete", un premiu special, decernat de Gilda Lazar, pentru "campania care s-a bucurat de cea mai multa vizibilitate", lansarea primului radio pentru copii din Europa, Itsy Bitsy FM. "Nu este o treaba deloc complicata sa lansezi un astfel de produs, fiind unul foarte simpatic", a spus Manoiu despre lansarea radioului.
In momentul decernarii premiului pentru Agentia Anului, Manoiu a subliniat ca este cu atat mai bucuroasa, cu cat "departamentul de PR GMP a fost infiintat in urma cu doar 1 an", iar distinctiile primite "vor grabi cu siguranta pasii pentru a infiinta Agentia de PR GMP de sine statatoare". Distinctia de Comunicatorul Anului i-a revenit, la cea de-a patra editie a Premiilor, ministrului de Justitie, Monica Macovei, si i-a fost inmanat de Thomas Achelis, organizatorul evenimentului. In cadrul singurei competitii de profil la nivel national se decerneaza premii pentru cele mai profesioniste campanii de PR realizate de-a lungul anului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.