World Trade Center Bucuresti (WTCB) va construi un nou hotel in apropierea complexului expozitional Romexpo, a anuntat, ieri, presedintele director general al WTCB, Mircea Ursache. Noua unitate IBIS, ce va fi catalogata la 2 stele, va fi dezvoltata a
World Trade Center Bucuresti (WTCB) va construi un nou hotel in apropierea complexului expozitional Romexpo, a anuntat, ieri, presedintele director general al WTCB, Mircea Ursache. Noua unitate IBIS, ce va fi catalogata la 2 stele, va fi dezvoltata anul viitor si va necesita investitii de aproximativ 14 mil. euro, a adaugat Ursache, transmite Rompres. "Prin construirea acestui hotel vrem sa oferim un loc de cazare pentru cei care participa la expozitiile organizate de Romexpo". Situat in imediata apropiere a compexului, hotelul promite preturi accesibile zonei, de aproximativ 60 de euro/zi, "cu 100 de euro mai putin decat cea mai apropiata cazare - cea a hotelului Sofitel", a subliniat Ursache.
Societatea WTCB ruleaza anual o cifra de afaceri de circa 32 mil. euro, cu o rata a profitabilitatii de 10 la suta. WTCB este afiliata la cea mai importanta organizatie comerciala apolitica din lume, WTC Association, al carei scop este sprijinirea IMM pentru patrunderea pe piete externe, precum si a comunitatilor de afaceri locale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.