Internationalul roman a ramas fara laptop, iar colegul sau Iordan Todorov fara pistolul cu gaze.

Primul lui contact cu Bulgaria a fost un parbriz spart. In comparatie cu jeep-ul furat al colegului Eugen Trica, era un fleac, asa ca Fl
Internationalul roman a ramas fara laptop, iar colegul sau Iordan Todorov fara pistolul cu gaze.

Primul lui contact cu Bulgaria a fost un parbriz spart. In comparatie cu jeep-ul furat al colegului Eugen Trica, era un fleac, asa ca Florentin Petre a persiflat hotii de la sud de Dunare. Duminica noapte, pe cind se afla in cantonament cu TSKA Sofia, a mai primit insa un cartonas galben. Internationalul roman a ramas fara laptop, in timp ce Eugen Trica a scapat nejefuit. Unui alt coleg al ex-dinamovistului, Iordan Todorov, i-a fost sustras pistolul cu gaze, semn ca acesta era pregatit pentru hoti. Ramas cu bagajele intacte, Trica a avut si chef de fotbal, marcind pentru TSKA Sofia in victoria cu 2-0 in fata formatiei Vihren Sandanski. Petre nu a fost singurul care a avut probleme cu hotii. Fostul capitan al Italiei Dino Zoff a fost agresat si jefuit de mai multi indivizi chiar intr-un cartier rezidential din nordul Romei. Lui i-au fost luate ceasul, telefoanele mobile si aproximativ 1.000 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.