Liza Panait este una dintre putinele creatoare care se pot alinia la trendul international. Proaspat intoarsa dintr-o vacanta in Italia, tara din care isi achizitioneaza si materialele, Liza va lansa peste o saptamana la Hotel Sofitel o noua colectie

Liza Panait este una dintre putinele creatoare care se pot alinia la trendul international. Proaspat intoarsa dintr-o vacanta in Italia, tara din care isi achizitioneaza si materialele, Liza va lansa peste o saptamana la Hotel Sofitel o noua colectie destinata sezonului toamna-iarna. Propunerile Lizei Panait sunt inedite si variate: stofa de lana, bumbac, matase naturala, stofa channel, tul brodat. Vedeta noii linii vestimentare va fi de aceasta data catifeaua. Paleta coloristica este variata: negru, maro, gri, oliv, bej. Mantourile, pantalonii, jachetele si rochiile de seara par special concepute pentru o femeie sexy si dinamica, obisnuita sa fie mereu in centrul atentiei.

Casa Vili

Drumul parcurs de Liza in consolidarea propriei afaceri nu a fost unul usor. Daca inainte de '89 lucra pentru Fondul Plastic, dupa '90 infiinteaza propria sa casa de moda. Treptat, orele petrecute in fata masinii de cusut o fac sa-si atinga visul. Astazi, la Casa Vili se imbraca cele mai multe personalitati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.