Wagner, magazinul specializat pentru portelanuri de arta, a lansat un site pentru prezentarea produselor sale. Fiecare obiect semnat Ana sau Irina Wagner isi are povestea lui. "Am incercat sa creez un amestec exotic de arta decorativa, contemporana s
Wagner, magazinul specializat pentru portelanuri de arta, a lansat un site pentru prezentarea produselor sale. Fiecare obiect semnat Ana sau Irina Wagner isi are povestea lui. "Am incercat sa creez un amestec exotic de arta decorativa, contemporana si arta ceaiului. Toate obiectele sunt pictate manual pe portelan alb adus din manufacturi din Ardeal. Dupa un an de la deschiderea galeriei, datorita impactului avut asupra publicului, am decis ca este nevoie de un site - wagnerarte.ro", spune Ana Wagner. Pentru 2007, cele doua surori si-au propus extinderea retelei de magazine, dar exclud, pentru moment, vanzarile online. ''Avem cumparatori de toate varstele, romani si straini. Nu exista un tipar al celui care ne cumpara produsele. Sunt, evident, cei care isi permit sa dea 100 de euro pentru un servici de ceai, dar asta implica si o anumita cultura fata de obiectele de autor, a spus Ana Wagner. Obiectele de portelan au fost prezentate deja cu succes la expozitii de profil din Elvetia si Germania. Serviciile de ceai "tematice", accesoriile din portelan, mobilierul din lemn decorat, obiectele din sticla, bijuteriile Anei Wagner sunt pe gustul celui mai exigent client. Galeria dispune si de cataloguri de cadouri pentru firme. Acest sistem ofera oricarui client posibilitatea de a oferi un dar simplu si elegant - voucherul "Wagner - arte frumoase si povesti". Wagner pune la dispozitia celor interesati si servicii de consultanta pentru decoratiuni interioare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.