Compania UPC Romania a achizitionat operatorul de cablu TV Minisat Targoviste, al carui portofoliu de clienti numara 28.000 de abonati. Valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii.
"Achizitia Minisat face parte din strategia UPC Romania d
Compania UPC Romania a achizitionat operatorul de cablu TV Minisat Targoviste, al carui portofoliu de clienti numara 28.000 de abonati. Valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii.
"Achizitia Minisat face parte din strategia UPC Romania de a-si mentine pozitia de lider pe piata romaneasca de comunicatii prin cablu", potrivit unui comunicat al UPC, remis Mediafax.
La inceputul anului 2003, UPC Romania a fuzionat prin absorbtie cu alte sapte societati din Romania, Aparatura Electronica Seltron Cluj-Napoca, Diplomatic International Comimpex Focsani, Control Cable Venture Ploiesti, Somax Botosani, Selektronic Sfantu Gheorghe, Portal Export-Import Cluj-Napoca si Multicanal Holding Bucuresti. Un an mai tarziu UPC Romania a cumparat doi operatori de cablu din Bacau, Eurosat si Satba, iar in 2005 a achizitionat Conex Sat Roman.
Cea mai importanta achizitie a companiei a fost Astral Telecom, odata cu alte 13 companii, in octombrie 2005. La inceputul lunii octombrie a anului curent, UPC Romania a anuntat finalizarea procesului de fuziune prin absorbtie cu societatile din grupul Astral.
De asemenea, in aprilie 2006, UPC Romania a anuntat achizitionarea integrala a operatorului de televiziune digitala prin satelit Focus Sat.
Compania UPC a investit, de cand este prezenta in Romania, peste 500 de milioane de dolari. Numarul clientilor UPC Romania depaseste 1,3 milioane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.