Bucurestiul devine pentru 4 zile capitala luxului. In perioada 7- 10 decembrie peste 80 de branduri de lux isi vor etala produsele pe o suprafata de 10.000 mp. in cadrul unui eveniment unic, LUXURY SHOW 2006. Pavilionul Central - ROMEXPO va adaposti

Bucurestiul devine pentru 4 zile capitala luxului. In perioada 7- 10 decembrie peste 80 de branduri de lux isi vor etala produsele pe o suprafata de 10.000 mp. in cadrul unui eveniment unic, LUXURY SHOW 2006. Pavilionul Central - ROMEXPO va adaposti de la marci celebre de automobile, ambarcatiuni de lux, elicoptere, pana la blanuri, bijuterii sau delicatese. Firme de renume din industria bunurilor si serviciilor de lux si-au anuntat deja participarea pentru a-si expune in cadrul LUXURY SHOW oferta si noile tendinte din domeniile: Home & Design (mobilier, decoratiuni interioare, imobiliare etc.), Motorshow (automobile, motociclete, ambarcatiuni) Trend Fashion (imbracaminte, incaltaminte, cosmetice-parfumerie, ceasuri, accesorii), Leisure & Pleasure - bauturi alcoolice si nealcoolice, tutun, cafea, delicatese culinare, antichitati.

Oana Mizil mizeaza pe Glamorous Evening Star

Atelierul Deverra a dezvaluit o parte din surprizele pe care le pregateste pentru targul din decembrie. Si, pentru ca este vorba de Luxury Show, Deverra va prezenta la Romexpo colectia de bijuterii create in intregime de Oana Mizil. Glamorous Evening Star este o colectie care se adreseaza in primul rand iubitoarelor de diamante, dar creatoarea de moda nu i-a uitat nici pe cei care prefera smaraldele, rubinele sau safirele. Din aur alb si galben, bijuteriile au fost realizate in strainatate. Tinutele aduse in prim-plan de creatoare prezinta un puternic suflu oriental deprins in perioada de ucenicie in atelierele unor renumiti designeri libanezi. Oana foloseste de la matasuri importate din Elvetia si Italia, la renumitele dantelele frantuzesti, pana la cristalele aduse direct de la Fabrica Swarovski din Viena.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.