Terminalul LG Chocolate a fost recompensat cu premiul al doilea in categoria "Telefoane de lux", in cadrul competitiei "Products of the year 2006", organizata de revista Connect, una dintre cele mai importante reviste de profil din Europa.
In
Terminalul LG Chocolate a fost recompensat cu premiul al doilea in categoria "Telefoane de lux", in cadrul competitiei "Products of the year 2006", organizata de revista Connect, una dintre cele mai importante reviste de profil din Europa.
In competitie au intrat terminalele mobile care au trecut, intr-o prima faza, de exigentele redactorilor revistei Connect, ierarhia finala fiind insa stabilita de cititorii revistei, care au votat modelele preferate. In acest an, 7.223 de cititori si-au exprimat preferintele in materie de terminale mobile premium, iar LG Chocolate a primit 15,1% din voturile acestora, plasandu-se astfel pe locul doi in top. Primul loc a fost adjudecat de Nokia 8800, iar pe pozitia a treia s-a clasat Motorola V3l.
Totodata, terminalul mobil de la LG a fost desemnat recent si de editia din Romania a revistei Connect printre modelele care vor fi supuse votului cititorilor in cursa pentru "Produsele anului 2006", la categoria "Telefoane mobile - Clasa de lux".
Prestigioasele premii de design Reddot Design si iF Design obtinute in 2006 confirma faptul ca LG Chocolate a reusit sa se impuna intr-un timp foarte scurt pe piata terminalelor mobile premium.
LG Electronics Inc. este lider mondial in furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informatiilor si comunicatiilor.
Compania are peste 72.000 de angajati in cele 120 de birouri, care includ 80 de filiale deschise in intreaga lume.
Compania este formata din patru mari divizii, Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display si Digital Media, care au realizat, in 2005, vanzari globale de peste 34,7 miliarde de dolari.
LG Electronics Romania, prezent oficial pe piata autohtona de profil din 2004, a realizat in 2005 o cifra de afaceri de 50 de milioane de euro.
Pana in 2007, compania vizeaza sa devina brandul premium numarul unu pe piata locala a electronicelor si electrocasnicelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.