Companiile Calder-A si Petrochemical Holding, care detin controlul asupra RAFO, vor acorda un ajutor financiar imediat in valoare de 10.000 de dolari pentru fiecare dintre familiile celor trei angajati ai rafinariei decedati in accidentul de miercure
Companiile Calder-A si Petrochemical Holding, care detin controlul asupra RAFO, vor acorda un ajutor financiar imediat in valoare de 10.000 de dolari pentru fiecare dintre familiile celor trei angajati ai rafinariei decedati in accidentul de miercurea trecuta. Acest sprijin va fi acordat pe linga compensatiile prevazute in contractul de munca si pe linga ajutorul de 25.000 lei acordat de administratorul rafinariei. Pe de alta parte, actionarii RAFO au inceput o investigatie independenta, desfasurata de propria lor echipa de specialisti, care vor trebui sa identifice cauzele care au dus la producerea deflagratiei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.