Cantaretul american Justin Timberlake, maestru de ceremonii la cea de-a 13-a editie a MTV Europe Music Awards, care s-a desfasurat, joi, la Bella Center, in apropiere de Copenhaga, a primit doua premii, in timp ce veterana Madonna a fost complet uita
Cantaretul american Justin Timberlake, maestru de ceremonii la cea de-a 13-a editie a MTV Europe Music Awards, care s-a desfasurat, joi, la Bella Center, in apropiere de Copenhaga, a primit doua premii, in timp ce veterana Madonna a fost complet uitata, transmite Mediafax. Autorul hitului "Sexy Back" a primit premiul pentru cel mai bun artist si cel mai bun artist pop. Christina Aguilera a fost recompensata cu premiul pentru cea mai buna artista. Timberlake a animat ceremonia pe un ton foarte relaxat, cu umor, dovedindu-se mai popular decat grupul britanic Muse sau decat Nelly Furtado, care s-au numarat printre celebritatile prezente la ceremonie. Favorita a acestei editii a MTV Europe Music Awards, trupa Red Hot Chili Peppers, nominalizata la patru categorii, nu a obtinut decat un premiu, pentru cel mai bun album, "Stadium Arcadium". Madonna, nominalizata la trei categorii pentru albumul sau "Confessions on a Dance Floor", a fost complet uitata de spectatori. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Shakira, care fusese nominalizata tot la trei categorii. Unul dintre starurile hip hop-ului american, Snoop Dogg (foto stanga, in alb), a avut surpriza de a afla la sfarsitul ceremoniei ca pe numele sau a fost emis un mandat de arestare in Statele Unite pentru detinere ilegala de arme.
Snoop Dogg la un pas de inchisoare
Snoop Dogg a fost pus sub acuzatie pentru ca la sfarsitul lunii septembrie a incercat sa se imbarce in avion cu o bata telescopica pe care o avea intr-unul din bagajele sale de mana si risca pana la trei ani de inchisoare, informeaza breakingnews.iol.ie. Snoop Dogg, pe numele sau real Calvin Broadus, a fost prins pe 27 septembrie pe aeroportul John-Wayne din Irvine, la 70 de kilometri sud-est de Los Angeles, in timp ce se imbarca in cursa pentru New York. Autoritatile au descoperit o bata telescopica, de tipul celor utilizate de unele forte ale politiei, in servieta in care isi transporta laptopul. A fost emis un mandat de arestare pe numele starului si stabilita o cautiune de 150.000 de dolari. "Acuzatiile sunt false. Procurorul stie acest lucru, la fel si Snoop. Daca va incepe procesul vom castiga", a comentat avocatul acestuia, Donald Etra. Acest tip de bata este considerata arma periculoasa, iar detinerea sa este ilegala, conform purtatorului de cuvant al politiei, Jim Amormino. "Este interzis transportul ei in avion", a subliniat acesta. Pe 26 octombrie, Snoop Dogg a fost acuzat de detinere de arme si droguri, dupa ce a fost arestat pe un aeroport din California. Cantaretul a platit o cautiune de 35.000 de dolari si trebuie sa apara la tribunal pe 12 decembrie. In luna aprilie, Snoop Dogg a fost arestat pentru ca a provocat un scandal pe aeroportul Heathrow din Londra. Cantaretul a petrecut atunci o noapte la inchisoare, dupa care a fost eliberat pe cautiune. In 1993, cantaretul a fost judecat pentru asasinat si ulterior a fost achitat. Snoop Dogg si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch". (D.M.)
Lista premiilor celei de-a 13-a editii a
MTV Europe Music Awards
Cel mai bun artist: Justin Timberlake;
Cea mai buna artista: Christina Aguilera;
Cel mai bun grup muzical: Depeche Mode;
Cel mai bun grup rock: The Killers;
Cel mai bun artist hip hop: Kanye West;
Cel mai bun artist alternativ: Muse;
Cel mai bun cantec: Gnarls Barkley ("Crazy");
Cel mai bun album: Red Hot Chili Peppers ("Stadium Arcadium");
Cel mai bun artist R&B: Rihanna;
Cel mai bun artist pop: Justin Timberlake;
Cel mai bun videoclip: Justice Vs. Simian ("We are Your Friends");
Formatia DJ Project a castigat titlul Best Romanian Act.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.