Totul decurge conform graficului la Trofeul Carpati de la Cluj. Romania A a inregistrat al treilea succes, de data asta impotriva Croatiei, careia i-a administrat un scor sever, 37-28, la pauza consemnandu-se aceeasi diferenta de noua goluri, 20-11.
Totul decurge conform graficului la Trofeul Carpati de la Cluj. Romania A a inregistrat al treilea succes, de data asta impotriva Croatiei, careia i-a administrat un scor sever, 37-28, la pauza consemnandu-se aceeasi diferenta de noua goluri, 20-11. Handbalistele noastre au zburdat pe teren si in a doua parte a jocului, la un moment dat tabela de marcaj inregistrand un neverosiml 32-15. Principalele marcatoare au fost Valentina Ardean si Ionela Galca, autoare a cate sase goluri. In celelalte meciuri, Serbia a pierdut oarecum surprinzator, 23-24 in fata Macedoniei, iar Romania B a intrecut Coreea de Sud cu 29-28, rezultat influentat de o greseala a celor de la masa oficiala, care n-au sesizat ca echipa noastra trebuia sa evolueze in ultimele 30 de secunde fara o jucatoare, in urma unei eliminari. Vineri este zi de pauza, sambata echipele noastre urmand sa joace impotriva Serbiei, respectiv a Macedoniei. Competitia se incheie duminica. In acest weekend vom fi conectati si la prestatiile celor cinci echipe masculine in cupele europene. Cel mai important meci il va sustine HCM Constanta, care trebuie sa castige in fata cehilor de la Banik Karvina, sambata seara, pentru a-si consolida pozitia a treia in grupele Ligii Campionilor. Dobrogenii au avantajul publicului. De acelasi avantaj vor mai beneficia Dinamo Baumit, care va juca la Buzau duminica dimineata impotriva portughezilor de la Sporting Lisabona in turul al treilea al Cupei Cupelor, Steaua MFA, incurajata de publicul bucurestean la Polivalenta, in dupa-amiaza aceleiasi zile, pentru a trece de Grasshoppers Zurich in Cupa EHF si UCM Universitatea Resita, ce va sustine dubla mansa din Challenge Cup cu HC Tbilisi din Georgia sambata si duminica la sala din Drobeta Turnu Severin. Singura formatie care va juca in deplasare impotriva unui adversar dificil este CSM Medgidia. Dobrogenii vor evolua in premiera in turul al treilea al Challenge Cup pe terenul formatiei ruse Kaustik Volgograd.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.