Elena Udrea, fosta sefa a cancelariei prezidentiale, acum membru PD, a participat ieri la Colegiul Director al partidului, in calitate de "buzoianca", in conditiile in care reuniunea a pregatit alegerea, peste o luna, a unor membri ai conducerii PD.
Elena Udrea, fosta sefa a cancelariei prezidentiale, acum membru PD, a participat ieri la Colegiul Director al partidului, in calitate de "buzoianca", in conditiile in care reuniunea a pregatit alegerea, peste o luna, a unor membri ai conducerii PD. Udrea a sosit de joi seara la Buzau pentru a participa la sedinta Colegiului Director. De altfel, liderii democrati au avut o seara destul de " agitata", nelipsind dansurile si mesele festive.Potrivit statutului, Colegiul Director National al PD este format din membrii BPN, presedintii organizatiilor interne de nivel national, presedintii organizatiilor judetene, presedintele organizatiei municipiului Bucuresti si presedintii organizatiilor de sector din municipiul Bucuresti. Cum in prezent ea nu detine nicio functie in partid, unii lideri au explicat prezenta ei la Colegiul Director care s-a desfasurat la Buzau prin aceea ca este "buzoianca" - Elena Udrea este nascuta in localitatea Plescoi, judetul Buzau.De altfel, ea a recunoscut ca se gandeste sa candideze pentru unul dintre cele noua posturi de secretar executiv al partidului, desi nu a luat o hotarare fema in acest sens. In ultima vreme, Elena Udrea s-a prezentat public in calitate de "mesager" al presedintelui Basescu - formularea ii apartine - vorbind in calitate de fost consilier prezidential si membru al PD, pricipalele teme ale interventiilor sale publice fiind critici la adresa PNL, partid pe care l-a parasit in primavara acestui an pentru a deveni membru PD. Ii doresc multa sanatate presedintelui Traian Basescu si sa ramana acelasi om pe care il stiu. Nu ii voi face nici un cadou, pentru ca presedintele nu primeste cadouri", a declarat ieri, citata de Rompres. Fostul consilier prezidential, Elena Udrea, a spus ca ii doreste sefului statului, care va implini astazi 55 de ani, multa sanatate si sa ramana la fel de iubit de romani.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.