Scandalul dintre directorul Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea (foto), si presedintele LPF, Dumitru Dragomir, este departe de a se fi incheiat. Ambii combatanti fiind dispusi sa mearga pana in panzele albe pentru a-si pune la colt adversar

Scandalul dintre directorul Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea (foto), si presedintele LPF, Dumitru Dragomir, este departe de a se fi incheiat. Ambii combatanti fiind dispusi sa mearga pana in panzele albe pentru a-si pune la colt adversarul.

„Cazul Abiodun-Srhoj“ i-a produs enorm de multe deservicii lui Florin Prunea. Dupa ce presedintele LPF l-a atacat virulent pe fostul international, la fel a procedat si conducerea Politehnicii Timisoara, club interesat de achizitionarea celor doi jucatori plecati de la FC National. Simtindu-se incoltit, Florin Prunea a raspuns prin intermediul unui comunicat de presa. „Prin prezenta declaratie doresc sa pun punct o data pentru totdeauna speculatiilor generate de declaratiile facute la adresa mea de domnul Marcel Popescu. Niciodata nu am afirmat, nici intr-un cadru oficial, nici in unul neoficial, ca jucatorii John Wayne Shroj si Abiodun Agunbiade se pot transfera la orice club, mai putin la FCU Politehnica Timisoara. Nu mi-as permite sa afirm, sa sugerez sau sa gandesc asa ceva. Ocup functii importante in cadrul Administratiei FRF si asigur intreaga lum e fotbalistica, ca si intreaga opinie publica din tara noastra, ca, in functiile pe care le am, imi exercit atributiile profesionale in mod corect si echidistant“, spune, printre altele, Prunea, in respectivul comunicat. Cu toate acestea este evident ca directorul cu Relatii Internationale din cadrul FRF trebuie sa dea unele explicatii sefilor sai, Mircea Sandu si Ionut Lupescu, extrem de dezamagiti ca au fost tarati in acest scandal.

'Corleone>> vrea sa-l schimbe de la un meci


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.