Sapte proxeneti romani, printre care patru femei, au fost condamnati, in urma cu doua zile, de un Tribunalul corectional din Bruxelles, la pedepse cuprinse intre sapte si opt ani inchisoare. Potrivit site-lui 7sur7.be, seful retelei, Samoila Covaci,
Sapte proxeneti romani, printre care patru femei, au fost condamnati, in urma cu doua zile, de un Tribunalul corectional din Bruxelles, la pedepse cuprinse intre sapte si opt ani inchisoare. Potrivit site-lui 7sur7.be, seful retelei, Samoila Covaci, in varsta de 25 de ani, a fost condamnat la opt ani inchisoare.
Potrivit sursei citate, Tribunalul a insistat asupra atmosferei de teroare in care proxenetii si-au tinut victimele, unele dintre ele spunand ca erau batute in mod regulat cu bastonul si cureaua.

Ancheta a fost declansata la inceputul anului trecut, cand, pe 18 februarie, o patrula de politie a fost intrigata de varsta aparent foarte mica a mai multor prostituate dintr-un cartier din Ixelles.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.