Profitand, probabil, ca scandalurile iscate de proasta gestionare a examenelor de Capacitate si Bacalaureat au trecut in uitare, ministrul educatiei, Mihail Hardau, s-a gandit ca nu ar fi rau sa-i premieze pe cei peste 200 de „eroi“, aut
Profitand, probabil, ca scandalurile iscate de proasta gestionare a examenelor de Capacitate si Bacalaureat au trecut in uitare, ministrul educatiei, Mihail Hardau, s-a gandit ca nu ar fi rau sa-i premieze pe cei peste 200 de „eroi“, autori ai subiectelor celor doua examene care au pus pe jar, deopotriva, parinti, candidati, politisti si procurori. Asta, pentru ca in pofida faptului ca „oamenii lui Hardau“ inca n-au reusit sa elaboreze si sa faca public un raport clar si convingator referitor la deficientele si persoanele vinovate de scandalurile care au zguduit sesiunea estivala de examene, „ispravile“ celor implicati fac obiectul unor dosare aflate in cercetarea procurorilor. Insa, revenind la recentul Ordin nr. 5478 din 25 octombrie, prin care ministrul Hardau a considerat ca „activitatea de elaborare a subiectelor nationale a presupus o fructuoasa colaborare“, trebuie mentionat ca pentru cei 237 de profesori care au elaborat subiectele, unii pensionari, a fost alocata suma de 94.140 RON.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.