Astazi de la ora 18.30, in direct pe Prima TV, la Tel Aviv, Rapid va intalni pe Hapoel in etapa a II-a a grupei G a Cupei UEFA. Dupa un egal amagitor cu PSG, elevii lui Razvan Lucescu spera sa-si recupereze punctele in „Tara Sfanta“. &bd
Astazi de la ora 18.30, in direct pe Prima TV, la Tel Aviv, Rapid va intalni pe Hapoel in etapa a II-a a grupei G a Cupei UEFA. Dupa un egal amagitor cu PSG, elevii lui Razvan Lucescu spera sa-si recupereze punctele in „Tara Sfanta“. „Ar fi ideal sa castigam cele trei puncte, dar important este sa nu pierdem. Intalnim un adversar ambitios si va fi dificil cu atat mai mult, cu cat fotbalul israelian este intr-o evidenta crestere, o confirma rezultatele nationalei lor, ale echipei Maccabi Haifa, dar si jocul celor de la Beitar cu Dinamo, cand au pus mari probleme. Nu este totusi un joc decisiv“, a spus Lucescu. Mai optimist decat este in mod normal, George Copos a afirmat ca jucatorii rapidisti sunt pregatiti sa castige.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.