In urma cu aproape trei saptamani, bucurosi ca se impusesera in compania Ceahlaului Piatra Neamt, unii dintre componentii Universitatii Craiova si-au petrecut noaptea la striptease. Cu toate ca au aflat ca Florin Costea, Mihai Dina, Valerian Girla s
In urma cu aproape trei saptamani, bucurosi ca se impusesera in compania Ceahlaului Piatra Neamt, unii dintre componentii Universitatii Craiova si-au petrecut noaptea la striptease. Cu toate ca au aflat ca Florin Costea, Mihai Dina, Valerian Girla si Nicusor Banica au consumat licori bahice si s-au distrat alaturi de dansatoare pana in zorii zilei, diriguitorii craioveni nu au luat nici o masura. Astfel ca, desi nu contabilizasera decat un punct in fata „pandurilor“ din Targu-Jiu, alti fotbalisti ai Stiintei si-au indreptat pasii catre recunoscutul club „Flora“, aflat undeva la marginea de est a Baniei. De aceasta data, vinerea trecuta, cei care si-au intaratat hormonii au fost cei trei australieni din cadrul lotului, Michael Baird, Josh Mitchell si Joshua Rose. Pe ritmuri de muzica orientala, „cangurii“ au facut-o lata in compania angajatelor localului, incurajati desigur si de puterea capatata in urma consumarii a importante cantitati de bere, amestecate cu licori fine. Cum a doua zi nu au mai trebuit sa se prezinte la antrenament, aus tralienii au scapat de glumele coechipierilor, insa tehnicianul Stefan Stoica este decis sa puna piciorul in prag. „Nu este nici bine, nu este nici rau ca se duc in astfel de cluburi. Insa vad ca mai toti au inceput sa profite din plin de bunavointa noastra, a conducatorilor. Vom lua masuri daca se va mai intampla asa ceva, pentru ca sa nu devina o obisnuinta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.