Portarul francez Stephane Porato se afla, potrivit publicatiei "France Football", in atentia Stelei, dupa ce a fost respins de campioana Angliei, Chelsea Londra, unde saptamana trecuta a sustinut probe de joc. Porato, in varsta de 33 de ani, este lib
Portarul francez Stephane Porato se afla, potrivit publicatiei "France Football", in atentia Stelei, dupa ce a fost respins de campioana Angliei, Chelsea Londra, unde saptamana trecuta a sustinut probe de joc. Porato, in varsta de 33 de ani, este liber de contract si, dupa ce transferul sau la Chelsea a esuat, se pregateste in continuare alaturi de ultima formatie la care a evoluat, AC Ajaccio. "France Football" noteaza insa ca Porato "asteapta un raspuns de la Steaua", gruparea romana fiind interesata de achizitionarea unui portar care sa-l inlocuiasca pe portughezul Carlos. Potrivit editiei on-line a publicatiei franceze, Porato a fost contactat in vederea unui posibil transfer si de gruparea spaniola Recreativo Huelva, unde este legitimat Laurentiu Rosu, dar si de belgienii de la Charleroi. Porato are 1,83 metri inaltime si are in palmares un singur titlu de campion al Frantei, cu AS Monaco, echipa la care si-a petrecut cea mai mare parte a carierei (1993-1998, 2000-2002 si 2003-2004). Singura prezenta in nationala Frantei a bifat-o intr-un meci cu Croatia, castigat cu 3-0, pe 13 noiembrie 1999. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.