Iosif Bukossy, antrenorul care l-a descoperit pe Gheorghe Hagi, va fi inmormintat azi, la Constanta.

Primul slefuitor al lui Gheorghe Hagi si, totodata, omul care a banuit ca in spatele poftei de joc a micului machedon se afla un mar
Iosif Bukossy, antrenorul care l-a descoperit pe Gheorghe Hagi, va fi inmormintat azi, la Constanta.

Primul slefuitor al lui Gheorghe Hagi si, totodata, omul care a banuit ca in spatele poftei de joc a micului machedon se afla un mare talent, a murit luni seara, la Constanta, din cauza unei afectiuni la ficat. Avea 72 de ani, iar cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor ii pastra un respect deosebit. De fapt, la insistentele lui Hagi, Bukossy a mers la Bucuresti, pentru un control medical de rutina, la care i-a fost descoperita inflamatia la ficat. A fost operat la Spitalul Fundeni, dar a decedat la scurt timp dupa interventia chirurgicala. Fostul antrenor va fi inmormintat astazi, la ora 13.00, la Cimitirul Municipal Constanta, iar de la ceremonia funerara va lipsi Hagi, aflat in Spania, pentru a urmari meciurile Barcelona - Chelsea si Real Madrid - Steaua. Bukossy l-a descoperit si pe Ianis Zicu, insa relatia acestora era destul de rece, cei doi nevazindu-se in ultimii doi ani. (D.S., M.I.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.