Rapid continua sa ramana una dintre cele mai ciudate grupari din Liga 1. Prototipul perfect al patronului George Copos, gruparea de sub Podul Grant traieste doar din dragostea suporterilor. Plecarea lui Dinu Gheorghe a transformat Rapidul din nou in

Rapid continua sa ramana una dintre cele mai ciudate grupari din Liga 1. Prototipul perfect al patronului George Copos, gruparea de sub Podul Grant traieste doar din dragostea suporterilor. Plecarea lui Dinu Gheorghe a transformat Rapidul din nou intr-o echipa cu mari probleme.

Vara a fost mai mult decat fierbinte pentru fanii giulestenilor. Iminenta plecare a lui Razvan Lucescu, la Timisoara, coroborata cu ceea ce se intamplase in ultima etapa, la Petrosani, cand baietii lui Razvan Lucescu au pierdut intr-un mod nebunesc, dadeau impresia ca Rapid nu mai poate face fata. Dragostea jucatorilor fata de antrenor, dar mai ales atasamentul publicului, l-a facut pe Razvan Lucescu sa renunte la petrodolarii lui Marian Iancu si sa ramana in Giulesti, pentru a retrai minunea europeana a Rapidului, din sezonul trecut. Ramanand teafar dupa ce i-a trecut glontul pe la ureche, George Copos a promis o alta atitudine fata de jucatori. Din pacate, minunile la Ana Electronic nu au putut tine mai mult de trei zile, problemele grave aparand, din nou, la gruparea „alb-visinie“.

Despartirea de Dinu 'Vama>> isi face efectul


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.