Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al echipei Ceahlaul Piatra Neamt, aflat la Bucuresti, i-a demis ieri, prin telefon, pe presedintele clubului, Dan Petrescu, pe vicepresedintele Ioan Marginean si pe antrenorul principal, Ion Moldovan, anunta Me
Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al echipei Ceahlaul Piatra Neamt, aflat la Bucuresti, i-a demis ieri, prin telefon, pe presedintele clubului, Dan Petrescu, pe vicepresedintele Ioan Marginean si pe antrenorul principal, Ion Moldovan, anunta Mediafax. Alaturi de cei trei, au mai fost demisi preparatorul fizic Marius Gogalniceanu si asistentul medical Dan Sarivan. Antrenorul Ion Moldovan a refuzat sa confirme oficial demiterea sa, sustinand ieri ca pleaca spre Capitala pentru a discuta cu Gheorghe Stefan. Fostul presedinte al clubului nemtean, Dan Petrescu, a declarat ca nu a fost demis, ci ca a decis inca de luni sa se retraga din functie. "Nu am fost demis, ci m-am retras. Daca lucrurile nu merg, nu avea rost sa incurc pe acolo. In plus, am si motive de sanatate. Eu auzisem de ceea ce are de gand domnul primar, dar mai multe nu stiu", a spus Petrescu. "Pinalti" a refuzat sa comenteze masurile pe care le-a luat, insa decizia sa pare una surprinzatoare, dupa o infrangere la limita inregistrata sambata in fata Vasluiului, in deplasare, in conditiile in care gazdele au marcat golul victoriei din ofsaid. Ion Moldovan devine astfel al unsprezecelea antrenor inlocuit in primele 13 etape ale Ligii I, dupa Mihai Stoica, Costel Orac, Momcilo Vukotici, Gheorghe Multescu, Ovidiu Stanga, Dorinel Munteanu, Giuseppe Giannini, Florin Marin, Marin Duna si Sorin Cartu. De asemenea, el este al doilea antrenor data afara de la Ceahlaul in acest sezon, dupa Mihai Stoica, demis in etapa a treia. Moldovan ar putea fi inlocuit de Florin Marin sau Aurel Sunda. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.