Ionel Danciulescu a anuntat ieri ca nu se gandeste la un rezultat de egalitate in meciul de maine seara cu Besiktas, primul al "cainilor" in Grupa C a Cupei UEFA. Golgeterul din "Groapa" a respins si ideea ca acesta este momentul adevarului pentru ec
Ionel Danciulescu a anuntat ieri ca nu se gandeste la un rezultat de egalitate in meciul de maine seara cu Besiktas, primul al "cainilor" in Grupa C a Cupei UEFA. Golgeterul din "Groapa" a respins si ideea ca acesta este momentul adevarului pentru echipa care a obtinut 13 victorii in 13 meciuri de Liga I. "Momentul adevarului a inceput pentru Dinamo din prima etapa de campionat si nu acum. S-a creat falsa impresie ca Dinamo este deja castigatoarea campionatului, dar mai sunt 21 de etape. Am demonstrat pana acum ca suntem o echipa buna, dar joi ne asteapta un meci greu, pe care vrem sa-l castigam, pentru a incepe cu dreptul in Cupa UEFA. Ne dorim foarte mult sa mergem mai departe de aceasta grupa foarte puternica in care am picat. Nu vom lua in calcul un rezultat de egalitate in meciul de joi, pentru ca nu cred ca ne avantajeaza", a declarat Ionel Danciulescu. Acesta s-a declarat convins ca situatia de criza pe care o traverseaza adversarii nu le va face viata mai usoara dinamovistilor. "Nici un meci nu seamana cu altul. Besiktas ramane o echipa puternica, cu jucatori buni, artagosi. Suntem constienti de ceea ce ne asteapta", a spus Danciulescu. "Avem nevoie de suportul spectatorilor, sper sa nu ploua si suporterii sa umple stadionul joi seara", a mai spus atacantul. Catalin Munteanu s-a declarat convins la randul sau ca echipa le va da peste nas contestatarilor, dupa ce Dumitru Dragomir a afirmat ca Dinamo l-a speriat cat de bine joaca si ca valoarea se va vedea in Europa. "Dinamo a mers intotdeauna la victorie, indiferent de competitie. Asa se va intampla si joi, cand speram sa-l speriem din nou pe Dumitru Dragomir cu jocul nostru, nu numai in campionat", a declarat Catalin Munteanu. Mijlocasul care a marcat pentru prima data in acest campionat sambata, cu Poli Iasi, a apreciat ca Dinamo este avantajata de faptul ca va intalni pe Besiktas la Bucuresti, evitand astfel o confruntare in fieful fanaticilor suporteri turci. Mircea Rednic si-a bagat de ieri jucatorii in cantonament, pentru meciul care incepe maine seara la ora 20,30 si a facut un apel la fanii dinamovisti sa vina in numar cat mai mare la stadion. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.