Spartak Moscova este ultima echipa din estul Europei care a invins pe Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, intr-un meci din sferturile Cupei Campionilor, disputat la 20 martie 1991. Rusii s-au impus cu 3-1, intr-un meci in care Gheorghe Hagi, aflat pe
Spartak Moscova este ultima echipa din estul Europei care a invins pe Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, intr-un meci din sferturile Cupei Campionilor, disputat la 20 martie 1991. Rusii s-au impus cu 3-1, intr-un meci in care Gheorghe Hagi, aflat pe atunci la Real Madrid, nu a fost folosit. De atunci, Real Madrid a mai disputat pe teren propriu 76 de partide, a cistigat 57, a incheiat 11 la egalitate si a pierdut doar 7. A marcat 185 de goluri si a primit 60. Ultima oara cind Real Madrid a fost eliminata din cupele europene de o echipa din estul Europei a fost in urma cu opt ani, in sferturile de finala ale Champions League, iar cea care a reusit aceasta performanta a fost Dinamo Kiev, Sevcenko aflindu-se pe atunci la ucraineni. Ultimul roman care a marcat in cupele europene pe Santiago Bernabeu este Alin Stoica, autorul unui gol in partida Real - Anderlecht 4-1, la 5 decembrie 2000.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.