Emerson este recuperat pentru meciul cu Steaua, pregatindu-se normal la antrenamentul de ieri al echipei sale. Emerson s-a pregatit separat la sedinta tehnica de luni, din cauza unor probleme la glezna dreapta, fapt pentru care era incert in vederea
Emerson este recuperat pentru meciul cu Steaua, pregatindu-se normal la antrenamentul de ieri al echipei sale. Emerson s-a pregatit separat la sedinta tehnica de luni, din cauza unor probleme la glezna dreapta, fapt pentru care era incert in vederea partidei cu Steaua. Brazilianul s-a antrenat fara probleme ieri, dupa ce, cu o zi inainte, fusese tratat de fizioterapeutul gruparii madrilene. La ultimul antrenament dinaintea meciului, antrenorul Fabio Capello a avut la dispozitie toti jucatorii apti pentru partida de diseara. Sedinta de pregatire a durat aproximativ o ora, fiind singura care s-a desfasurat cu tot lotul reunit. Luni, Capello impartise lotul in doua grupuri, pe de o parte titularii din meciul de la Tarragona (Sergio Ramos, Cannavaro, Helguera, Roberto Carlos, Raul, Diarra, Robinho, Guti, Van Nistelrooy), care au efectuat exercitii fizice, si pe de alta parte restul jucatorilor, care au facut alergari. La antrenamentul de ieri, toti jucatorii s-au pregatit in acelasi ritm pentru partida cu Steaua, considerata foarte importanta pentru calificarea in "optimi". Altfel, cel de-al doilea capitan al echipei madrilene, Guti, a implinit ieri 30 de ani, fiind felicitat de coechipierii lui in timpul antrenamentului, printre care Raul, Robinho si Diarra. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.