Uciderea a trei persoane, intr-un accident rutier provocat in vara anului 2004, a „costat-o“ pe Carmen Paunescu tot atatia ani de detentie, dar... cu suspendare. Decizia a ramas definitiva si irevocabila prin „grija“ judecato

Uciderea a trei persoane, intr-un accident rutier provocat in vara anului 2004, a „costat-o“ pe Carmen Paunescu tot atatia ani de detentie, dar... cu suspendare. Decizia a ramas definitiva si irevocabila prin „grija“ judecatorilor Curtii de Apel Pitesti.

Sotia senatorului-poet Adrian Paunescu nu va face nici o zi de inchisoare, desi a ucis trei persoane. Decizia - definitiva si irevocabila - a apartinut judecatorilor Curtii de Apel Pitesti. Acestia au respins, practic, recursurile inaintate atat de Carmen Paunescu, cat si de procurorii valceni, impotriva sentintei initiale prin care inculpata fusese condamnata la executarea unei pedepse de trei ani cu suspendare. Asa se face ca hotararea initiala a ramas definitiva si irevocabila, iar pedeapsa aceeasi: trei ani cu suspendare. Cu alte cuvinte, trei vieti luate, tot atatia ani de inchisoare, dar cu suspendare.

Observatie judiciara, timp de sase ani
Sotia senatorului va trebui sa plateasca, de asemenea, daune infime - de 30 de milioane de lei vechi - singurei supravietuitoare a accidentului care a avut loc in vara anului 2004. Tot in sarcina lui Carmen Paunescu au fost retinute si cheltuielile judiciare, in cuantum de 12 milioane ROL. Judecatorii au mai decis ca sotia senatorului-poet sa se afle sub observatie judiciara timp de sase ani, ceea ce inseamna ca va trebui sa se prezinte lunar la Politie si nu va putea parasi tara fara incuviintarea organelor de ancheta.

Fetita de 16 ani, singura supravietuitoare


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.