Dumitru Dragomir, seful LPF, a admis ieri ca Steua are sanse minime sa scoata un rezultat bun in partida de maine cu Real Madrid, de pe "Santiago Bernabeu", mai ales in conditiile in care Olaroiu nu poate miza pe cinci jucatori. "Steaua, daca ar bene
Dumitru Dragomir, seful LPF, a admis ieri ca Steua are sanse minime sa scoata un rezultat bun in partida de maine cu Real Madrid, de pe "Santiago Bernabeu", mai ales in conditiile in care Olaroiu nu poate miza pe cinci jucatori. "Steaua, daca ar beneficia de efectiv complet, ar fi o forta in Europa. Va fi foarte greu sa castige miercuri, pentru ca va juca impotriva unei selectionate a lumii, dar romanii trebuie sa fie mandri ca Steaua a ajuns pana aici", a mai spus Dragomir. Mitica s-a referit si la jocul pe care Dinamo il va sustine joi cu Besiktas, in Cupa UEFA, apreciind ca si "cainii" vor aveao misiune dificila. "Dinamo e, intr-adevar, cea mai in forma echipa din Liga I, dar sa vedem ce va face joi cu Besiktas in Cupa UEFA, pentru ca va fi destul de greu", a declarat Dragomir. Revenind la competitia interna, seful LPF s-a aratat convins ca titlul nu este jucat, in ciuda celor 12 puncte avans luate de echipa din Stefan cel Mare fata de Steaua. "O sa vedeti ca se va adeveri ce va spun eu, campionatul nu e terminat. Rapid e o echipa serioasa si ramane in cursa pentru titlu, alaturi de Steaua", a profetit Mitica. Dragomir a vorbit si despre arbitrajele din ultima etapa, cand Ceahlaul si mai ales Nationalul s-au aratat indignate de felul in care au fost "fluierate". "Am vazut casetele meciurilor. La UTA cu National, Corpodean a arbitrat perfect. Acuzatiile celor de la FC National sunt nefondate. Eu nu am nimic cu ei, dar acum chiar nu au dreptate, am vazut caseta meciului", a precizat Dragomir. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.