Dupa ce au lasat-o fara atributul de control al averilor, deputatii au eliminat ieri societatea civila si Ministerul Justitiei din lista care putea desemna membrii in Consiliul National de Integritate. In plus, parlamentarilor nu li se va mai interzi
Dupa ce au lasat-o fara atributul de control al averilor, deputatii au eliminat ieri societatea civila si Ministerul Justitiei din lista care putea desemna membrii in Consiliul National de Integritate. In plus, parlamentarilor nu li se va mai interzice sa practice avocatura in timpul mandatului. UDMR, PSD, PC, PRM si cinci liberali au votat pe banda rulanta amendamentele care mutileaza legea ANI. Proiectul, a carei paternitate nu mai este recunoscuta de Monica Macovei, va ajunge astazi la votul final in Camera Deputatilor. Potrivit regulamentului, el poate fi retras de initiator inainte de a intra in cea de-a doua Camera, la Senat. Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ca vrea retragerea proiectului si promovarea lui printr-o ordonanta de urgenta. (A. M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.