Fostul sef al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului, Razvan Orasanu, a intrat in atentia procurorilor. El este cercetat de Parchetul Judecatoriei sectorului 1 sub acuzatia de sustragere sau distrugere de inscrisuri, dupa ce anchetatori

Fostul sef al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului, Razvan Orasanu, a intrat in atentia procurorilor. El este cercetat de Parchetul Judecatoriei sectorului 1 sub acuzatia de sustragere sau distrugere de inscrisuri, dupa ce anchetatorii s-au autosesizat in urma unei stiri aparute intr-un cotidian central.

In urma conferintei de presa de joi, in care a dorit sa-si prezinte bilantul celor noua luni de mandat, dar si lista firmelor debitoare de la Bancorex, Razvan Orasanu a fost acuzat ca a plecat din sediul AVAS cu zeci de mii de fotocopii ale unor documente, despre care se spune ca ar fi „secret de serviciu“. Informatia a fost publicata de un cotidian central, iar procurorii s-au autosesizat. Orasanu a precizat ca „oricine ar putea cere aceste documente si am facut asta ca pe o masura de precautie in ideea ca ar putea aparea controverse legate de activitatea mea la AVAS.

Dupa ce a fost subiectul unor dezvaluiri de presa incendiare, fostul sef al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului, Razvan Orasanu, a intrat in atentia procurorilor. El este cercetat acum de Parchetul J udecatoriei sectorului 1 sub acuzatia de sustragere sau distrugere de inscrisuri, dupa ce anchetatorii s-au autosesizat in urma unei stiri aparute intr-un cotidian central.

In urma conferintei de presa de joi, in care a dorit sa-si prezinte bilantul celor noua luni de mandat, dar si lista firmelor debitoare de la Bancorex, Razvan Orasanu a fost acuzat ca a plecat din sediul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului cu zeci de mii de documente, despre care se spune ca ar fi clasificate drept „secret de serviciu“. Informatia a fost publicata de un cotidian central.

Autosesizarea
Sambata, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 s-au autosesizat si au deschis o ancheta, impreuna cu politistii Sectiei 2. „Ca urmare a articolelor publicate in presa centrala, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti s-a autosesizat, la data de 28 octombrie 2006, cu privire la faptul ca, in noaptea de 26 spre 27 octombrie, din sediul AVAS, au fost sustrase documente fotocopiate care privesc activitatea respectivei institutii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.