Viceprimarul municipiului Husi, Romica Lorent, presedinte executiv al organizatiei PD Vaslui, este cercetat alaturi de membri ai lumii interlope vasluiene de catre autoritatile romane si belgiene. In casa lui au fost gasite obiecte furate de pe teri
Viceprimarul municipiului Husi, Romica Lorent, presedinte executiv al organizatiei PD Vaslui, este cercetat alaturi de membri ai lumii interlope vasluiene de catre autoritatile romane si belgiene. In casa lui au fost gasite obiecte furate de pe teritoriul Belgiei.

Viceprimarul municipiului Husi, Romica Lorent, presedinte executiv al organizatiei PD Vaslui, este cercetat alaturi de mai multi membri ai lumii interlope vasluiene de catre autoritatile romane si belgiene. Potrivit sefului Biroului Teritorial Vaslui al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, procurorul Constantin Bulgaru, viceprimarul orasului Husi este cercetat de autoritatile belgiene pentru ca a aderat la o grupare infractionala organizata pentru fapte de tainuire si spalare de bani. „Lucratori ai politiei belgiene au identificat o grupare de criminalitate din Vaslui care a actionat pe teritoriul Belgiei in perioada 1997-2002. Membrii acestei grupari au sustras de la zeci de persoane diverse bunuri in valoare de 350.000 de euro“, a declarat, vineri, procurorul Constantin Bulgaru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.