Trimis in judecata pentru inselaciune, Gheorghe Caralicea Marculescu, ex-director al Colegiului Pedagogic din Targu Jiu, a fost reangajat ca profesor la Universitatea „Constantin Brancusi“ din aceeasi localitate.  

Gheo

Trimis in judecata pentru inselaciune, Gheorghe Caralicea Marculescu, ex-director al Colegiului Pedagogic din Targu Jiu, a fost reangajat ca profesor la Universitatea „Constantin Brancusi“ din aceeasi localitate.

Gheorghe Caralicea Marculescu este din nou cadru universitar la Universitatea „Constantin Brancusi“(UCB) din Targu Jiu. Fostul director al Colegiului Pedagogic din Targu Jiu, retinut la un moment dat de politie pentru inselaciune si trimis in judecata de procurori, a fost reangajat la Departamentul de Matematica si se poate prezenta, incepand de astazi, la serviciu. Decizia a fost luata la sfarsitul saptamanii trecute de conducerea Universitatii „Constantin Brancusi“ si are la baza o hotarare judecatoreasca, prin care o instanta de judecata dispune reangajarea lui Gheorghe Caralicea Marculescu, dupa ce acesta fusese suspendat din functie de Senatul UCB. Suspendarea din functie a lui Gheorghe Caralicea Marculescu a venit la putin timp dupa ce acesta a fost retinut de politisti pentru mai multe fapte comise &ic irc;n perioada in care a indeplinit functia de director al Colegiului Pedagogic din Targu Jiu, aflat in prezent in lichidare.

Trimis in judecata
Problemele lui Caralicea cu justitia contraveneau Codului etic si Cartei Universitatii, suspendarea acestuia de catre Senat Universitatii din Targu Jiu fiind iminenta. Considerand ca i s-a facut o nedreptate, Gheorghe Caralicea Marculescu a dat in judecata institutia si a castigat repunerea in drepturi. Fostul director Caralicea are gradul de conferentiar si va activa in cadrul Departamentului de Matematica din Universitatea „Constantin Brancusi“. Profesorul retinut de politie in urma cu mai multe luni a facut in prealabil o cerere pentru revenirea la post. De amintit ca Gheorghe Caralicea, ex-presedinte al PNG Gorj, a fost retinut de politie in luna aprilie a acestui an in baza unei ordonante de retinere emisa pe 24 de ore.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.