Conducerea administrativa a gruparii HCM Constanta a reactionat extrem de dur la infrangerea suferita de echipa de handbal masculin in Liga Campionilor, saptamana trecuta, in Danemarca. Mai exact, la Gudme, echipa locala a obtinut o victorie usturat
Conducerea administrativa a gruparii HCM Constanta a reactionat extrem de dur la infrangerea suferita de echipa de handbal masculin in Liga Campionilor, saptamana trecuta, in Danemarca. Mai exact, la Gudme, echipa locala a obtinut o victorie usturatoare, la 16 goluri diferenta, care a blocat drumul baietilor lui Lucian Rasnita in cea mai importanta competitie europeana inter-cluburi. Timp de o luna, Stavrositu si compania vor trai cu salariul mediu pe economie!

Debutul excelent al lui HCM Constanta in actuala editie a Ligii Campionilor, cand au obtinut doua victorii consecutive, in deplasare, impotriva cehilor de la Karvina si acasa, contra lui Gudme, dadeau speranta ca baietii lui Lucian Rasnita au posibilitatea sa fie primii handbalisti romani care pot trece de grupele Ligii Campionilor. Din pacate, la Constanta a venit masina de handbal de la THW Kiel, care le-a aratat romanilor cam cum sta treaba in cea mai importanta competitie inter-cluburi. Infrangerea in fata nemtilor a insemnat si o pierdere a increderii in fortele proprii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.