Grupul petrolier ruso-britanic TNK - BP, cu 50% participatie BP, a inregistrat cele mai slabe performante in exploatarea sondelor rusesti de petrol, considera ministrul rus al Resurselor Naturale, Iuri Trutnev, citat de Reuters si preluat de Mediafa
Grupul petrolier ruso-britanic TNK - BP, cu 50% participatie BP, a inregistrat cele mai slabe performante in exploatarea sondelor rusesti de petrol, considera ministrul rus al Resurselor Naturale, Iuri Trutnev, citat de Reuters si preluat de Mediafax. Declaratia ministrului vine dupa ce acesta a exercitat presiuni, timp de mai multe luni, asupra companiilor petroliere straine, analistii considerand ca actiunile lui Trutnev evidentiaza intentia statului rus de a-si spori controlul asupra sectorului energetic propriu. TNK - BP a primit recent un avertisment din partea procurorilor rusi care avertizeaza ca grupul ar putea pierde licenta de exploatare a zacamantului Kovitka din estul Siberiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.