Blondy, DJ Project si Parazitii se vor afla, saptamana viitoare, la Copenhaga, in Danemarca. Artistii se afla pe lista nominalizatilor la Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards de anul acesta. Dintre cei cinci nominalizati ai Romaniei, formatii
Blondy, DJ Project si Parazitii se vor afla, saptamana viitoare, la Copenhaga, in Danemarca. Artistii se afla pe lista nominalizatilor la Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards de anul acesta. Dintre cei cinci nominalizati ai Romaniei, formatiile Simplu si Morandi nu vor ajunge la decernarea premiilor, care va avea loc pe 2 noiembrie, fiind ocupate cu diverse proiecte in tara.
"Am fi vrut sa mergem, dar nu putem. Programul din tara nu ne lasa sa plecam", a declarat, pentru Mediafax, CRBL, membru al trupei Simplu. Formatia va ramane in Romania, Smiley fiind prins cu show-ul "Dansez pentru tine" de la Pro TV, iar CRBL cu emisiunea "Megastar" de la Prima TV. De asemenea, trupa mai are programate in acea perioada si cateva concerte. "Speram insa sa castigam si sa vina premiul la noi", a mai zis CRBL.
De asemenea, nici membrii trupei Morandi nu vor fi la decernarea premiilor MTV. "Nu o sa mergem, pentru ca avem concerte si repetitii. Avem multe treburi de finalizat", a declarat Randi.
De altfel, cantaretul nici nu s-a aratat foarte increzator in sansele trupei, aceasta fiind nominalizata si anul trecut. "Eu sunt mai pesimist. Eu ma asteptam mai mult anul trecut sa castigam, anul acesta mai putin", a mai spus el. Nici Parazitii, care au fost nominalizati de mai multe ori la premiile MTV Europe, la categoria Best Romanian Act, nu sunt prea convinsi de sansele lor, insa vor fi prezenti la ceremonia de decernare a premiilor. "Nu sper sa se intample (castigarea premiului, n. red.). Noua doar ne place sa mergem la premii", a spus Cheloo. Blondy, mai exact Andreea Banica, va pleca si ea la Copenhaga de miercuri, urmand sa se intoarca vineri.
Dupa ce anul trecut nu a reusit sa ajunga la MTV Europe Music Awards, care s-au desfasurat la Lisabona, trupa DJ Project, nominalizata si in 2005, va pleca anul acesta in Danemarca. "Faptul ca aceasta este a doua nominalizare inseamna ca sunt o trupa cu sanse la acest premiu", a declarat Emil Burloi, managerul formatiei. Anul trecut, premiul Best Romanian Act a fost castigat de formatia Voltaj.
Printre nominalizatii editiei 2006 a premiilor MTV, la nivel european, se numara Red Hot Chili Peppers, Christina Aguilera, Madonna, Shakira si Nelly Furtado.
Gazda evenimentului, care va avea loc la Bella Center Conventional Hall din Copenhaga, in fata unui public format din 3.000 de persoane, va fi cantaretul american Justin Timberlake. Alte 10.000 de persoane sunt asteptate sa urmareasca ceremonia din Radhuspladsen Town Square din Copenhaga.
Cei care doresc sa-si vada artistii preferati plecand acasa cu un trofeu isi pot exprima votul online pana in ziua evenimentului, iar detalii se gasesc la adresa ema.mtv.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.