In sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti, au fost tranzactionate 76.100 de obligatiuni emise de Banca Comerciala Carpatica. Transferul s-a realizat in sase tranzactii, care au insumat 7,87 milioane de lei. Toate cele sase tranzactii s-au re
In sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti, au fost tranzactionate 76.100 de obligatiuni emise de Banca Comerciala Carpatica. Transferul s-a realizat in sase tranzactii, care au insumat 7,87 milioane de lei. Toate cele sase tranzactii s-au realizat la pretul de piata al obligatiunilor. Banca Carpatica a intrat pe piata obligatiunilor la inceputul saptamanii, cu un numar total de 367.992 de obligatiuni, cu o valoare nominala de 100 lei pe obligatiune. Acestea se regasesc la Categoria 3 Obligatiuni Corporative - Sectorul Titluri de Credit. Obligatiunile corporative au fost emise cu dobanda variabila care se plateste semestrial, sub forma de cupon. Data scadentei este 29 mai 2009. In total, pe piata obligatiunilor a BVB au fost efectuate tranzactii in valoare de 8,88 milioane lei intr-un numar de sapte tranzactii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.