Presedintele Traian Basescu a declarat la ceremonia de depunere a juramantului de catre noul ministru al Apararii, democratul Sorin Frunzaverde, ca "Armata este departe de a arata in realitate asa cum arata in statistici" si ca bugetul MApN nu da "ni
Presedintele Traian Basescu a declarat la ceremonia de depunere a juramantului de catre noul ministru al Apararii, democratul Sorin Frunzaverde, ca "Armata este departe de a arata in realitate asa cum arata in statistici" si ca bugetul MApN nu da "nicio sansa" Armatei sa recupereze ceva. "Vreau sa stiti un lucru pe care era timpul sa nu-l mai tinem sub cearsaf: Armata este departe de a arata in realitate asa cum arata in statistici si inca destul de departe de propriile angajamente ale tarii, si din punct de vedere echipare si din punct de vedere performanta", a afirmat Basescu. El i-a spus noului ministru ca are o misiune extrem de grea, respectiv "sa prinda timpul din urma", pentru ca declaratiile publice sa fie in corelare cu ceea ce Armata este in realitate din punct de vedere al procesului de trransformare si de a fi gata pentru a servi interesul national. "Va recomand sa faceti ce trebuia facut de mult: vazut in realitate cum sta fiecare unitate in raport cu modul cum e prezentata pe hartie. Aveti un buget care nu da Armatei nicio sansa sa recupereze ceva, sa speram ca se vor gasi formule cu ocazia discutarii in comisii si in plen", a mai spus seful statului. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.