Lyon a eliminat PSG in Cupa Ligii Frantei, Real a remizat cu o echipa de liga a treia, iar Leverkusen a fost eliminata de o formatie din esalonul secund.

Adversara Stelei din Liga Campionilor a invins adversara Rapidului din Cupa UEFA
Lyon a eliminat PSG in Cupa Ligii Frantei, Real a remizat cu o echipa de liga a treia, iar Leverkusen a fost eliminata de o formatie din esalonul secund.

Adversara Stelei din Liga Campionilor a invins adversara Rapidului din Cupa UEFA intr-un meci contind pentru Cupa Ligii Frantei. Victoria cu 2-1 obtinuta de Lyon a fost decisa de Wiltord, marcator a doua goluri in minutele 88 si 90, dupa ce PSG a condus cu 1-0. Tot in sferturile competitiei interne, dar in urma unei victorii cu 2-0 - al doilea punct apartinindu-i romanului Florin Cernat -, s-au calificat si ucrainenii de la Dinamo Kiev, alaturi de care a pasit si formatia antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk. Cea de-a treia adversara a Stelei din Liga Campionilor, Real Madrid, nu s-a trezit din euforia victoriei asupra Barcelonei si a remizat, 1-1, pe terenul formatiei din liga a treia, Ecija, in prima mansa a saisprezecimilor Cupei Spaniei. Inaintea meciului cu Dinamo, Besiktas si-a imbunatatit moralul, invingind-o cu 5-1 pe Bucaspor, in Cupa Turciei. Tot atitea goluri, fara sa primeasca vreunul, a inscris si Tottenham in fata formatiei de amatori Milton Keynes Dons, calificindu-se in optimile Cupei Ligii Angliei. In schimb, Bayer Leverkusen a fost eliminata din turul doi al Cupei Germaniei, pierzind in prelungiri cu 2-3 in fata formatei de liga a doua, MSV Duisburg.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.